Dichte trap bekleden


Het bekleden van een dichte trap


Een bestaande dichte trap is prachtig te moderniseren met overzettreden waarmee u een geheel andere uitstraling krijgt van uw trap en trapopgang. De trap kunt u laten renoveren in donkere of lichte houtstructuren of u kiest liever voor een betonlook in diverse kleurtinten. U bent verzekerd van een onderhoudsvriendelijke, slijtvaste en duurzame trap.

Offerte aanvragen

Hoe renoveren wij een dichte trap?

Van elke trede wordt een mal gemaakt die gebruikt wordt voor het maken van een exact passende overzettrede. Een onderlijst maakt de onderzijde van de traptrede helemaal af. Bij het renoveren van een dichte trap bekleden we de trap met overzettreden, stootborden en maken we een nette aansluiting naar de bestaande vloer/overloop.

Wangbekleding

U kunt de wangen (zijkanten) van de trap laten bekleden. Dit wordt meestal gedaan in dezelfde kleur als van de traptrede of stootbord.

Dit maakt uw trapopgang helemaal af en is tevens onderhoudsvriendelijk. (De trap verven behoort dan tot het verleden)

Inspiratie

Ledverlichting

Onder de treden kan ledverlichting om de trede of in iedere trede geplaatst worden. Dit ziet er niet alleen sfeervol uit maar draagt zeker bij tot uw veiligheid op de trap.

Er worden onderlijsten met ledverlichting achter de neuslijst geplaats die niet zichtbaar zijn als de verlichting uit is en bij inschakeling de traptrede mooi verlichten. Ledverlichting kan in koelwit en warmwit geleverd worden.

De bijbehorende schakelaars hebben een dim-draaiknop waarmee u de lichtsterkte naar wens kan regelen.

Contact opnemen

Wij maken uw trap weer als nieuw