Traprenovatie dichte trap

Dichte trap

Bij een dichte trap renoveren wij de bestaande treden met overzettreden. Van elke trede wordt een mal gemaakt en deze wordt overgezet op de nieuwe trede. De treden worden bij u buiten op maat gezaagd zodat u in huis zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de traprenovatie.

Naast het plaatsen van de overzettreden kunt u ook de stootborden laten vervangen. Dit kan in dezelfde kleur van de trede maar kan ook in het wit, rvs of een ander kleur. Op deze manier krijgt de trap een heel andere uitstraling.

Bij traprenovatie van een dichte trap is het ook mogelijk om de zijkanten (de wangen) te bekleden. De wangen worden afgewerkt met een wangkap die aansluit aan de muur.

De bovenste trede wordt afgewerkt met een uitlooptrede die de trap naadloos laat aansluiten op de vloer van de overloop. Wilt u de overloop of hal in dezelfde kleur als de trap? Dat is mogelijk, iedere kleur trede heeft zijn eigen laminaatvloer zodat we de overloop, bordes of halvloer bij de trap kunnen laten aansluiten.

Het is mogelijk om de trap te verfraaien met LED verlichting wat tevens de veiligheid van uw trap verhoogd. De LED verlichting kan onder de trede, in de trede of in de gerenoveerde wangen geplaatst worden.

CPL overzettreden zijn voorzien van een toplaag met een AC4 klasse op een HDF drager. De CPL-laminaat toplaag is voorzien van een aluminiumoxide legering die zorgt voor een hoge R10 antislip werking in de traprenovatie overzettreden. Dit geeft de veiligheid die een trap nodig heeft! Ons CPL traprenovatie assortiment hebben een voelbare structuur voor nog meer anti-slip werking in de overzettreden. Waarom kiezen voor een CPL-laminaat traprenovatie?

  • Door de aluminiumoxide in de toplaag hebben de overzettreden een zeer hoge anti-slip werking!
  • Zeer eenvoudig in onderhoud, schoonmaken met licht vochtige doek
  • Zeer hoge stoot- en slijtvastheid
  • 15 jaar garantie
  • Ieder decor is ook als laminaatvloer leverbaar
  • Hygiënisch
  • leverbaar in houtstructuur en steenstructuur