Open trap bekleden


Het bekleden van een open trap


Een bestaande open trap is prachtig te moderniseren met overzettreden waarmee u een geheel andere uitstraling krijgt van uw trap en trapopgang. De trap kunt u laten renoveren in donkere of lichte houtstructuren of u kiest liever voor een betonlook in diverse kleurtinten. U bent verzekerd van een onderhoudsvriendelijke, slijtvaste en duurzame trap.

Vraag prijsindicatie aan

Hoe renoveren wij een open trap?

Kiest u voor rondom bekleden dan “pakken we elke trede in" en krijgt uw trap een mooie massieve uitstraling waarbij de bovenkant, de onderkant en de achterkant van elke trede in dezelfde kleur bekleed is. Bij het renoveren van een open trap bekleden we de traptreden rondom of enkelzijdig met overzettreden en maken we een nette aansluiting naar de bestaande vloer/overloop.

Enkelzijdig bekleden van een open trap

Kiest u voor enkelzijdig bekleden dan wordt alleen de bovenkant van de trede bekleed en kijkt u tegen de bestaande onderkant van de trap aan. Desgewenst kunt u deze vooraf schilderen.

Inspiratie

Dichtmaken van de trap

Mits de situatie het toelaat is het mogelijk om de open trap dicht te laten maken waarna deze als dichte trap bekleed kan worden. U kunt dan kiezen uit de mogelijkheden die benoemd staan bij “dichte trap”.

Naar dichte trap

Wij maken uw trap weer als nieuw