Traprenovatie open trap

Open trap

Bij een open trap renoveren wij de bestaande treden met overzettreden. Van elke trede wordt een mal gemaakt en deze wordt overgezet op de nieuwe trede. De treden worden bij u buiten op maat gezaagd zodat u in huis zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de traprenovatie.

Een open trap heeft geen stootborden en wordt meestal gebruikt om van de eerste naar de tweede verdieping te gaan.

Bij een open trap zijn er twee mogelijkheden om te bekleden:

Enkelzijdig: Dit houd in dat de treden aan de bovenzijde wordt bekleed met een overzettrede en de achterzijde van de trede wordt voorzien van een hoekprofiel om de zaagkant af te werken. Bij deze manier van traprenovatie blijft de onderzijde van de trap in het zicht. Deze kunt u eventueel zelf voorzien van een verflaag.

Dubbelzijdig: Dit houd in dat de treden aan de bovenzijde wordt bekleed met een overzettrede. Tevens wordt de onderzijde bekleed met dezelfde materiaal als de bovenkant en de achterkant van de trede wordt afgewerkt met een U-kap. Bij deze manier van renoveren ziet de trede er rondom hetzelfde.

Heeft u een open trap en u wilt er een dichte trap van laten maken? Dit kunnen we voor u verzorgen. We maken van gegrond hout nieuwe stootborden en plaatsen deze in de open trap. Na het plaatsen renoveren we de trap met nieuwe overzettreden, stootborden en onderlijsten.

CPL-laminaat overzettreden zijn voorzien van een toplaag met een AC4 klasse op een HDF drager. De CPL-laminaat toplaag is voorzien van een aluminiumoxide legering die zorgt voor een hoge R10 antislip werking in de traprenovatie overzettreden. Dit geeft de veiligheid die een trap nodig heeft! Ons CPL traprenovatie assortiment hebben een voelbare structuur voor nog meer anti-slip werking in de overzettreden. Waarom kiezen voor een CPL-laminaat traprenovatie?

  • Door de aluminiumoxide in de toplaag hebben de overzettreden een zeer hoge anti-slip werking!
  • Zeer eenvoudig in onderhoud, schoonmaken met licht vochtige doek
  • Zeer hoge stoot- en slijtvastheid
  • 15 jaar garantie
  • Ieder decor is ook als laminaatvloer leverbaar
  • Hygiënisch
  • leverbaar in houtstructuur en steenstructuur